צוות ומובילי תוכניות

אנשי צוות

מיכל פוקס

רכזת פיתוח בינלאומי

מיכל פוקס היא יזמת חברתית ואשת פיתוח קהילתי ובינלאומי, הפועלת לקידום חינוך, חוסן קהילתי, קיימות ושיתופי פעולה חוצי מגזרים ותרבויות. במסגרת עבודתה בטופז בינלאומי, מיכל מלווה תהליכי פיתוח שותפויות, קהילה ויוזמות בעלות השפעה חברתית, מתוך אמונה בכוחם של חיבורים אנושיים לייצר שינוי עמוק ובר קיימא.

למיכל רקע בעבודה חינוכית, בהובלת קהילות וביוזמות חברתיות בשטח. לאורך השנים הובילה תוכניות לבני נוער, פעלה בתחומי יזמות, קיימות ומעורבות חברתית, וליוותה תהליכים המחברים בין אנשים, רעיונות וקהילות. היא בעלת תואר ראשון בסוציולוגיה, אנתרופולוגיה ולימודי אסיה מהאוניברסיטה העברית בירושלים, ומביאה עמה הסתכלות בין-תחומית, רגישות אנושית ותשוקה לבניית גשרים בין עולמות שונים. 

גיא בנד

גיא בנד הוא איש חינוך ופעיל חברתי הפועל בצומת שבין זיכרון היסטורי, דמוקרטיה, חינוך אזרחי ודיאלוג גרמני־ישראלי. הוא מזוהה עם עשייה חינוכית וציבורית סביב הנחלת זיכרון השואה, פיתוח שיח רב־קולי על היסטוריה וחברה, וחיזוק מעורבותם של צעירים ומוסדות בתהליכי למידה, אחריות ושותפות. כיום הוא משמש בתפקידים הקשורים לעשייה חינוכית ב־Bergen-Belsen Memorial, ומעורב גם ביוזמות נוספות בתחום החינוך והחדשנות.

לצד עבודתו החינוכית, גיא מכהן כסגן יו"ר The CAMPUS Germany, מסגרת הפועלת לקידום קהילה, מנהיגות ופיתוח יוזמות חברתיות. לאורך השנים היה שותף למפגשים, כנסים ותוכניות העוסקים בזיכרון, חינוך היסטורי, גיוון חברתי ויחסים בין גרמניה לישראל. עבודתו משלבת עומק רעיוני עם מחויבות מעשית ליצירת מרחבי למידה, שיח ואחריות משותפת.

אביגיל אגוואנג

אביגיל אגוונג סיימה תואר ראשון באמנות ועיצוב תעשייתי מאוניברסיטת מקררה. היא מרצה מוטיבציונית שמעוררת השראה בצעירים כמוה להיות מונעי מטרה. אביגיל השתתפה במחקרים אקדמיים, כולל איסוף נתונים עבור ארגונים והצגת ממצאים מהמחקרים. אביגיל היא אמנית חזותית מוכשרת בעלת יכולות רבות.

אביטל בנאי גרנות

אביטל בנאי

אביטל חברה בברית-עולם וטופז משנת 2007. היא ניהלה את מתנדבי הארגון באותה תקופה והייתה היזמית ומנהלת התוכנית "הגר ומרים – נשים אפריקאיות וישראליות בידידות ואמהות". בין השנים 2008-2015. תוכנית זו ליוותה נשים מבקשות מקלט בישראל במהלך ההריונות שלהן, לידותיהן ושלבי הלידה שלהן, בכדי לספק להן נגישות לשירותי בריאות ומידע הנוגע לבריאות נשים. זה כלל נערות מתבגרות ועינויים וסחר בקורבנות.
אביטל היתה חבר דירקטוריון בטופז בשנים 2009-2011, והיתה חברה במועצת המנהלים של ברית-עולם ובוועד המנהל של נתן בשנים 2010 / 2011-2017. נכון להיום אביטל נמצאת בוועד המנהל של ברית-עולם.
לאביטל תואר B.Ed בתחום החינוך המיוחד לגיל הרך. היא הייתה גננת בגני ילדים הן תחת משרד החינוך והן במתקני טיפול בילדים אחר הצהריים של וויצו.

אדוארד וואדימבה

וואדימבה אדוארד הוא אמן אוטודידקט שעבד תחת הדרכתו של פביאן מפאגי קמולו המנוח, שהיה מנהל גלריית נומו. עבודתו הרב-גונית משכה אליו מספר הזמנות ותעסוקה במספר קולקטיבים אמנותיים מקומיים, במטרה לגלות הזדמנויות מתוך מה שנראה.

אדר כהן

מנהלת פרויקט "בין לבין"

אדר כהן

עובדת סוציאלית קלינית, M.S.W, מטפלת פרטנית בנוער, מבוגרים ומנחת קבוצות טיפוליות.
אדר כהן מטפלת פרטנית בנוער ומבוגרים, בוגרת תואר ראשון בקרימינולוגיה מאוניברסיטת בר אילן ותואר שני בעבודה סוציאלית קלינית מאוניברסיטת בן גוריון. מטפלת בבני נוער ומבוגרים באיפול פרטני ופסיכוסוציאלי, מתמחה בבריאות הנפש עבודה עם פגיעות נפשיות מורכבות, הפרעות אישיות חרדה ודיכאון.
אני רואה בעבודה הטיפולית מסע אמיץ ומעמיק אל תוך הנפש, תהליך חקירה משותף של המטפל והמטופל המאפשרת התבוננות על מה שכשל בחיי הנפש, עקב פגיעה או חוסר ובעיקר מה שמעכב בדרך למימוש הפוטנציאל המלא ושיפור איכות החיים. בעבודה עם מטופליי אני שואפת להרחבת ההיכרות עם עולמם הרגשי, ברמה המשפחתית והחברתית, ביחסים בינאישיים. התבוננות מעמיקה זו אינה מזדמנת לנו בשגרה ומטרתה לסייע בשיפור יכולת ההתמודדות עם אתגרים וקשרים בחברתי והמשפחתי..
״בין גירוי לתגובה יש רווח. במרחב זה הכוח שלנו לבחור את תגובתנו. בתגובתנו טמונה לה הצמיחה והחופש שלנו״ (ויקטור פרנקל)

אוהד שאלתיאל

אוהד שאלתיאל הוא אומן שנולד לתוך הנוף בעין הוד וגדל לתוך הנוף בעמק יזרעאל. שתי יריעות נוף מיתולוגיות בציור, במוסיקה, בסיפורת ובשירה הארץ־ישראלית: הרי הכרמל והעמק סמלים של תקווה והבטחה.

ד"ר אורלי כהן מוזס

ד"ר אורלי מואס-כהן היא אדריכלית, מתכננת ערים וחוקרת ישראלית בעלת דוקטורט המתמחה בבינה מלאכותית עירונית, שימור מורשת ושיקום אזורי אסון. היא חברת סגל בכירה באוניברסיטת אריאל וחוקרת מרכזית במעבדת המחקר לבינה מלאכותית אדריכלית. הרקע והמסלול המקצועי שלה כוללים: רקע אקדמי: בעלת תואר ראשון באדריכלות (B.Arch) מאוניברסיטת אריאל ותואר שני באדריכלות (M.Arch) מהטכניון. מוקד מחקר: במעבדת המחקר לבינה מלאכותית אדריכלית, מחקר הדוקטורט שלה מגשר בין היגיון תכנון אנושי לבין בינה מלאכותית. היא חוקרת גם את תפקיד התכנון העירוני בשיקום אזורים מוכי אסון. תפקידים ציבוריים ועירוניים: במהלך קריירה של שני עשורים, היא מילאה תפקידים ממשלתיים בולטים, ביניהם אדריכלית העיר של עיריית רמלה ומהנדסת מועצה במועצה המקומית כפר שמריהו. היא גם הובילה את אגפי ההתחדשות העירונית ושימור המורשת במשרד הפנים.

ד"ר אלומה רייס

ד"ר אלומה רייס פסיכולוגית קלינית מומחית, דוקטור בפסיכולוגיה מטעם האוניברסיטה העברית בירושלים, מטפלת בעלת ותק במגזר הציבורי ובקליניקה פרטית. מטפלת בגישה אינטגרטיבית, המשלבת טיפול פסיכודינמי עם שיטות טיפול שונות ועכשוויות. מגשרת מזה למעלה מעשרים וחמש שנים במגוון תחומי הגישור – המשפחתי, המשפטי, החינוכי, הקהילתי והארגוני. בעלת ותק בטיפול בהקשרים אישיים, הוריים ומשפחתיים וכן בתהליכי גישור פנים משפחתיים (למשל, גישור בין דורי וגישור בין אחים). בעלת ניסיון רב בתחום הפרידה והגירושין, הן בטיפול (בילדי גירושין, במבוגרים בעת פרידה ובהדרכת הורים לקראת ולאחר גירושין) והן בתהליכי גישור לפרידה וגירושין, המסתיימים בהסכם המוגש לבית המשפט. מדריכה קלינית לשעבר ביחידת הסיוע של בתי המשפט לענייני משפחה בירושלים. מנחה בקורסים של משא ומתן, קורסי הסמכה לגישור, קורסי הסמכה לגישור בגירושין, ובתוכנית הפרקטיקום להתנסות מודרכת בגישור. חברת סגל תוכנית 'עוגן' ומכון 'מפרשים', ללימודי פסיכותרפיה מבוססת אינטגרציה, במכללה האקדמית יפו תל אביב. מרצה בתוכנית ללימודי תואר שני בתוכנית ליישוב סכסוכים, אוניברסיטת בר אילן, בקורסים העוסקים במשפחה וגירושין.

אליענה שכטר

אליאנה שכטר היא אמנית ושחקנית ישראלית, נולדה בירושלים להורים ארגנטינאים. אליאנה בעלת תואר שני בתיאטרון מאוניברסיטת תל אביב, מלמדת משחק, תיאטרון וסיפור סיפורים, ומרצה להוראת תיאטרון במכללת דוד ילין בירושלים. היא השתתפה כיוצרת ושחקנית במספר הצגות, סדרות וסרטים.

ד"א אלישבע זהר רייך

דר' אלישבע זהר רייך מומחית לטיפול קליני זוגי, משפחתי ופרטני למעלה מארבעים שנה. עסקה בבריאות הנפש ובשיקום נפשי. הקימה את התחנה השנייה בארץ לטיפול במשפחה ובנישואין. עבדה שנים רבות במגזר הציבורי והפרטי בתחום המעמד האישי ומשמשת כמומחית בתי המשפט למשפחה ובתי הדין הרבניים. הייתה חברה בוועדה הממלכתית שסייעה בהקמת יחידות הסיוע ליד בתי המשפט למשפחה, שימשה כמגשרת ויו"ר חוג המגשרים באגודה הישראלית לטיפול במשפחה ובנישואים, ניהלה מרכז יחסים בתל אביב אותו הקימה בשנת 2006, שימשה כפעילה בקידום נושא הגירושין בשיתוף פעולה. כיום מקבלת בקליניקה פרטית בתל אביב.

אורנה אנג'ל

ורנה אנג'ל היא אדריכלית, אשת ציבור ופעילה סביבתית ישראלית. היא בעלת רקע מקצועי רחב בתחומי התכנון, האדריכלות, הניהול הציבורי והעשייה הפוליטית. אנג'ל למדה עיצוב סביבתי בבצלאל והשלימה תואר שני באדריכלות בטכניון. לאורך הקריירה שלה מילאה שורה של תפקידים בכירים במגזר הציבורי והעסקי. היא שימשה כסגנית מתכנן מחוז ירושלים במשרד הפנים, יועצת בכירה במשרד ראש הממשלה בתקופת אהוד ברק, ומנכ"לית אוצר מפעלי ים — החברה המנהלת את מתחם נמל תל אביב, שם הייתה מעורבת בקידום ופיתוח המתחם. בהמשך כיהנה גם כסמנכ"לית תכנון וקיימות בשיכון ובינוי. אנג'ל הייתה פעילה גם בזירה הפוליטית, ובשנת 2006 כיהנה תקופה קצרה כחברת כנסת מטעם מפלגת העבודה. בהמשך הייתה בין מקימי מפלגות ויוזמות ציבוריות נוספות, ובשנים האחרונות משמשת גם כיו"ר התאחדות האדריכלים ובוני ערים בישראל. 

ד"ר אנדראס אברהרדט

אנדראס אברהרדט הוא איש שינוי, יועץ אסטרטגי ומוביל תהליכים ציבוריים, הפועל זה למעלה משלושה עשורים בצמתי המפגש שבין תקשורת, חדשנות, דמוקרטיה וזיכרון היסטורי. לאורך הקריירה שלו עסק בבניית יוזמות, ליווי ארגונים ותהליכי שינוי, מתוך תפיסה שלפיה שינוי חברתי ופוליטי מתחיל ביצירת נרטיב, תקשורת אפקטיבית וחיבורים בין אנשים, רעיונות ומוסדות. בין היתר, אברהרדט הקים את צוות החדשנות הראשון למימון בר-קיימא בקרן הפדרלית הגדולה בגרמניה העוסקת בהתמודדות עם עבר המדינה ובחיזוק הדמוקרטיה, והיה גם המנהל המייסד של Alfred Landecker Foundation. עבודתו מתמקדת בחיזוק חברה אזרחית דמוקרטית באירופה, בקידום תרבות זיכרון עדכנית ורלוונטית, ובפיתוח פרויקטים שמחברים בין עומק רעיוני ליישום מעשי. 

אנה ליסה קלגס

אנה-ליסה קלגס – מנהלת פרויקטים גלובליים ב-Inspiration. ב-Inspiration, אנה-ליסה אחראית על ניהול הפרויקטים הגלובליים. אמנות, חברה אזרחית ופיתוח בינלאומי היו זה מכבר מוקד עניינה האקדמי. היא בעלת תואר ראשון בטיפול באמנות מאוניברסיטת סטנדן למדעים שימושיים, הולנד, ותואר שני בעבודה סוציאלית עם התמחות בלימודי משבר וטראומה מאוניברסיטת תל אביב. אנה-ליסה עבדה עבור מספר ארגונים לא ממשלתיים ומוסדות חברה אזרחית בצרפת, ניקרגואה והודו, וכיום היא לומדת לדוקטורט שלה, בו היא בוחנת את תפקידה של האמנות בחברה האזרחית של אוגנדה. ד"ר קיזיטו מריה קסולה – חברת דירקטוריון – טופז אוגנדה. קיזיטו מריה קסולה היא המנהלת המייסדת של NIAAD (2009), מוסד אמנות פרטי המציע תעודות ותעודות באמנות ועיצוב, וכיום דיקנית בית הספר לאמנות תעשייתית ואמנות יפה ע"ש מרגרט טרואל, אוניברסיטת מקררה. קיזיטו, בוגר אוניברסיטת מקררה, מחזיק בתואר דוקטור בתולדות האמנות ותואר שני בפיסול (אוניברסיטת מקררה) ותואר שני בציור ממכללת בורן לאמנות, האוניברסיטה הלאומית של אירלנד, גאלוויי. בין השנים 2010-2014, קיזיטו היה יו"ר המחלקה לאמנות יפה באוניברסיטת מקררה. קריירת ההוראה שלו משתרעת על פני למעלה מ-20 שנה. קיזיטו השתתף במספר תוכניות אמנים שהייה ברחבי העולם. הוא חבר במספר מועצות חינוך של גוברנס והוא מייסד בית הספר היסודי דמבה במסאקה. הוא הציג רבות באפריקה, אירופה, צפון אמריקה וגם בישראל. משימתו היא לשנות את חייהם של בני נוער מוחלשים, אמהות חד הוריות וילדים באמצעות חינוך לאמנות ועיצוב.

ד"ר אפי הלפרין

רפואה ישראלית על קו המשווה

אפי הלפרין

אפי נולד בשנת 1953, בוגר בית הספר לרפואה באוניברסיטה העברית. מומחה לרפואה פנימית ומחלות זיהומיות בארה"ב ובישראל ובעל תעודה ברפואה טרופית והיגיינה מהקולג' המלכותי לרופאים בלונדון, אנגליה. מנהל יחידת הזיהוי לשעבר בבית החולים 'ביקור-חולים' בירושלים. מאז פרישתו הוא מתנדב מעת לעת כרופא בכיר בפרויקט 'רפואה ישראלית על קו המשווה' ברובע קיבוגה, אוגנדה, ומקדיש את שארית זמנו למשפחתו ולכתיבה. לאורך השנים פרסם שני ספרים, וכן סיפורים קצרים רבים, מאמרים ושירים בעברית ובאנגלית בכתבי עת ספרותיים שונים.

פרופסור אפרת ברוידא

רפואה ישראלית על קו המשווה

אפרת-ברוידא

פרופסור אפרת ברוידא הינה גסטרואנטרולוגית, מומחית לבעיות במערכת העיכול ובמחלות כבד. החל משנת 1989 משמשת כרופאה בכירה ברפואת ילדים במרכז הרפואי אסף הרופא. כמו כן, החל משנת 1997 מכהנת כמנהלת היחידה למחלות מערכת עיכול כבד ותזונה בילדים. בין השנים 2003-2005 דר' אפרת ברוידא כיהנה כסמנכ"לית המרכז הרפואי אסף הרופא. אפרת הייתה מעורבת במחקרים על מחלות צליאק, קרוהן ומחלות כבד. היא הייתה מעורבת גם במחקרים מרכזיים רבים, במיוחד בקרוהן, ולאחרונה חקרה את העדפות המטופלים על תוצאות הטיפול בקרוהן. אפרת מאמינה כי הבנת נושא זה עשויה לשפר את התקשורת בין הרופא והמטופל. תוצאות מחקריה של אפרת הביאו אותה להאמין כי התקשורת בין הרופאה המטפלת ובין המטופלת זקוקה לשיפור, בייחוד בעת טיפול במחלות פעילות וכרוניות בכדי לדאוג לאיכות חייהם של החולים במחלות מעי דלקתית. אפרת מצפה להזדמנות לחקור עוד קשרים שכאלו במחלות כרוניות אחרות במערכת העיכול.

אריאל מיכאלי

אב לשלושה מכרמיאל, מנכ"ל ומייסד SORND לבניית מוצרים בני קיימא, רופא כללי וראש מחלקת זרימת עסקאות בקרן NIT, עם למעלה מ-20 שנות ניסיון בפיתוח ויישום טכנולוגיות ומוצרים רב-תחומיים בתחומי הביטחון והתעשייה, כיום יזם חברתי לחיזוק הלכידות החברתית וחוסן הקהילה. מתנדב בבתי ספר ועובד עם "Brothers for Life" כמנטור ומורה לפסנתר.

ד"ר באנה עוואד

ד"ר באנה עוואד, מתמחה בכירורגיה אורתופדית, בית חולים רמב"ם, ד"ר מונם ג'ריס, מתמחה ברפואת משפחה, מכבי שירותי בריאות.

ברונו סרונקומה

ברונו סרונקומה סיים תואר ראשון (F.A), תואר שני (F.A) ותואר שני במדעי הרוח (PGDE) מאוניברסיטת מקררה. כיום הוא מרצה לקרמיקה במחלקה לאמנות תעשייתית ועיצוב יישומי באוניברסיטת מקררה. הוא היה מעורב במספר מחקרים ופרויקטים המקדמים מלאכת יד, ביניהם: פרויקט קטן של מגדר ופיתוח (GAD), פרויקט אמנים בפיתוח של אונסק"ו, פרויקט שיתוף פעולה של NORAD, פרויקטים של המועצה הבריטית EPA ו-EAP, פרויקט הכשרה לאמנות ברפואה עם אוניברסיטת פלורידה, ארה"ב ופרויקט פיתוח צוות ותכנית לימודים של NIAAD – IAE.

הוא השתתף בתערוכות יחיד וקבוצתיות רבות לאומיות ובינלאומיות מאז 1993 וזכה בפרסים שונים בתחום הקדרות והקרמיקה, כולל פרס אונסק"ו לאמנות לאפריקה. הוא חבר במועצת המנהלים של NIAAD; במגזר המיומנויות לתרבות ותיירות של תוכנית Skilling Uganda; באגודת האמנים והמעצבים החזותיים של אוגנדה (UVADA) ובאגודה הלאומית לאומנות תרבותית של אוגנדה (NACCAU).

ג'ון קיוואליאנגה

ג'ון סיים תואר ראשון בחשבונאות מאוניברסיטת בוגמה באוגנדה. הוא גם למד בבית הספר לעסקים של אוניברסיטת מקררה, שם סיים דיפלומה בחשבונאות. לג'ון ניסיון של 12 שנים במימון ומנהל. הוא שירת במוסדות אשראי ובנקאות ובמוסדות חינוך באוגנדה. במגזר הבנקאי, ג'ון עבד כרואה חשבון סניף בשנת 2014 בחברת Advance Uganda Micro Finance Ltd, המופעלת תחת סוכנות הפיתוח והסיוע של אדוואנטיסטים (ADRA). בשנת 2015, הוא קודם לתפקיד מנהל סניף באותו מוסד.

כיום הוא סגן מנהל ומנהל כספים ומנהל באקדמיה הבינלאומית לאמנות ועיצוב נאגנדה (NIAAD). בזמן לימודיו ב-NIAAD, ג'ון מלמד את הסטודנטים ומנחה את הסטודנטים הלומדים בתוכנית Topaz IIA.

גילה אמיתי

גילה אמיתי גילה היא מרצה בכירה במכללת עמק יזרעאל ע"ש מקס שטרן וראש המרכז למחקר פעולה וצדק חברתי. היא קיבלה את הדוקטורט שלה מהאוניברסיטה העברית בירושלים. גיטה מלמדת במחלקה לקרימינולוגיה וחברה במספר ארגוני זכויות אדם וזכויות ילדים. נושאי המחקר העיקריים שלה עוסקים במבנה כוח ובבנייה חברתית, ובשיפור פרקטיקות של התנגדות לדיכוי במסגרות חינוכיות ותיקון. היא מתמחה במחקר של מתקני חינוך ושיקום וכן שיקום רוחני עבור אנשים הנמצאים במודרות חברתית, ובמיוחד בני נוער, צעירים ונשים צעירות החווות נידוי חברתי.

גפנית סלבי

גפנית סלווי גפנית סלווי למדה באקדמיה לאמנות בירושלים. ב-27 השנים האחרונות היא המקדמת של תנועת הנוער "תבנית השלום" בישראל וחברה מייסדת של בית הספר GET בישראל, לפיתוח מודלים של חינוך למאה ה-21. וחבר המממן ופעילות הנוער הבינלאומית המתפתחת.

דנה קלימי

גב' דנה קלימי עו"ס קלינית, מטפלת זוגית ומשפחתית ומדריכה מוסמכת, מטפלת cbt. מנהלת היחידה הטיפולית "מיכאל"- היחידה האקסטרנית של מרכזי החירום ילדים ונערות, נווה מיכאל, אמונה. מטפלת בקליניקה בקיבוץ מגידו, מרצה ומדריכה צוותי טיפול.

דרורה גבע

דרורה גבע מגשרת (M.A), מתאמת ומדריכת הורים, עוסקת בפוטותרפיה, הנחיית קבוצות ופיתוח ויעוץ תוכניות חינוך מגשרת בענייני משפחה, קהילה, עסקים לרבות בתוכנית המהו"ת של בתי המשפט, בעלת תואר ראשון בחינוך ותואר שני בשיטות מחקר והערכת תוכניות בחינוך מאוניברסיטת תל אביב. נסיון של 25 שנים בגישורי משפחה בכל התחומים: גירושין, חיים משותפים, פרק ב, הורים וילדים, בין דורי וענייני ממון. בעבודתי אני משלבת כלים מגוונים מתחומי ההערכה, התקשורת הבונה, האימון והפוטותרפיה. בשלב הראשון, וכתנאי לניהול תהליך גישורי אפקטיבי ואחראי אני מתמקדת בהערכה ובבחינת עמדות ואינטרסים גלויים וסמויים של המטופלים, ובהגברת מודעותם להשלכות בקשותיהם והחלטותיהם על כלל המעורבים(Fisher & Ury, 1991) ובמיוחד חשיבה על הילדים בתהליך, ההשפעות וההשלכות עליהם, כי ילדים זה הכל.

הדס נפתלי

 הדס בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה וניהול מאוניברסיטת תל אביב. היא התנדבה בבית החולים לבריאות הנפש "שלוותה" במחלקת הנוער במשך שנתיים וכיום היא עובדת ב"נווה צאלים", מרכז חינוכי-טיפולי הכולל פנימייה פוסט-אשפוזית ובית ספר לחינוך מיוחד. הדס עובדת גם כמדריכה טיפולית במחלקה להפרעות אכילה בבית החולים "שיבא" (בהנחיית פסיכולוג קליני מומחה) במסגרת אשפוז יום. העבודה היא עם מתבגרים המתמודדים עם הפרעות אכילה שונות לאחר שחרורם ממחלקה סגורה והסתגלות לחיים מחוץ למחלקה. התפקיד כולל הדרכה שוטפת, הנחיית קבוצת הדרכה והתמודדות עם מצבים מורכבים. הדס הצטרפה ל"ברית עולם" בשנת 2020. מאז, היא מפתחת את אתר האינטרנט ואת הפרויקט "תקווה לילדים", במטרה לספק פלטפורמה ל"אימוץ" מקוון של ילדים מאוכלוסיות מוחלשות באוגנדה. היא גם רכזת המשימה.

ורד לוי אונגר

ורד לוי אונגר היא אמנית וסופרת רב-תחומית. היא משתמשת באמנויות כאמצעי לחיבור בין אנשים, בין תרבויות ובין אדם למקום: שיכול להיות אלוהים או מקום, המקומות הפנימיים והחיצוניים. אמנותה מתמקדת בנושאים חברתיים וסביבתיים. 

חגית ארליך

חגית ארליך מתנסה כיום בשפה עסקית כחלק מסטארט-אפ בו היא עובדת בתחום התפעול. בעשור האחרון היא לומדת ומדריכה את עצמה ואחרים בנושא מודעות אישית וציבורית. חגית דואגת לכדור הארץ עליו אנו חיים, לאוויר שאנו נושמים, וגם למנהיגים שמובילים אותנו. היא דואגת ומאמינה שאנחנו יכולים ליצור הזדמנויות שוות לכולם. היא מאחלת שהייחודיות והיצירתיות יגברו ושלא כולם ייראו אותו דבר, שכל אחד ואחת מאיתנו יוכלו להשמיע את קולו בצורתו הייחודית. היא עוברת מסע חיים בהיכרות עמוקה עם עצמה. יחד עם סקרנות גדולה כלפינו, האנושות, היא צועדת וחיה דרך נתיבים חברתיים וקהילתיים. היא מעבירה סדנאות, מרצה ומגלמה את האקטיביזם שלה. היא מתעניינת להבין מה מניע אותנו לצאת מאזור הנוחות שלנו ולהביא שינוי אמיתי לחיינו. וחשוב מכל, היא מתעניינת כיצד נוכל לקחת אחריות גדולה יותר בחיינו בצורה הייחודית והיצירתית ביותר עבורנו. חגית תמיד מעדיפה לראות את חצי הכוס המלאה ומחזיקה באופטימיות לגבי יכולתנו לחולל כל שינוי שאנו רוצים. פרופ' רבקה לזובסקי פרופסור רבקה לזובסקי היא פרופסור לחינוך לכל אורך חייה, יועצת חינוכית מנוסה, מרצה אקדמית וחוקרת בחינוך.

טל אברמוביץ'

מנהל פרויקט "רדיו פוקוס"

טל אברמוביץ'

איש תקשורת, מרצה ואיש רדיו בעל ניסיון רב שנים בהוראה, ניהול שידורים, עריכה והפקת תוכן רדיופוני. הוא בעל תואר B.A בתקשורת מהמכללה האקדמית נתניה, וכן לימודי M.B.A בהתנהגות ארגונית, המשלבים בין הבנה מעמיקה של עולם התקשורת לבין ראייה ניהולית וארגונית רחבה.

 

לאורך השנים מילא שורה של תפקידים מרכזיים בתחום הרדיו והאקדמיה. בין השנים 2008–2011 שימש כמרצה למקצוע הרדיו בתוכניות ה־B.A וה־M.B.A במכללה האקדמית נתניה. קודם לכן ניהל את התוכניות והשידורים ברדיו "קול נתניה" 106FM, ובמסגרת תפקידיו השונים בתחנה עסק בניהול טראפיק, שידור, עריכת תוכן, עריכה מוזיקלית והפקה.

יונתן גלסר

יונתן גלסר הוא יזם חברתי סדרתי אשר הקים וניהל שתי עמותות, הוא מומחה לפיתוח מנהיגות, שינוי חברתי, חינוך והכשרה. בעל ניסיון רב ברקימת שיתופי פעולה עם סוכנויות ממשלתיות, עסקים וארגונים לא ממשלתיים בארץ ובחו"ל. יונתן הוא בעל ניסיון רב בייזום והקמת פרויקטים מתוך פרספקטיבה מערכתית ויכולת לנהל שותפויות רב מגזריות ובינלאומיות.

יונתן מומחה לפיתוח והכשרת מנהיגות ומוביל תהליכי חדשנות הן חברתיים והן טכנולוגיים. כיום הוא מייסד ומנכ"ל un-stuck (www.un-stuck.me, העוסק באימון, ייעוץ והכשרת צוותים המנהלים פרויקטים רב מגזריים ומולטי דיסיפלינאריים במציאות המשתנה.

ליונתן  B.A במשפטים וכלכלה מאוניברסיטת מלבורן, אוסטרליה, M.A בפילוסופיה וחינוך

יסמין טפר

גב' דנה קלימי עו"ס קלינית, מטפלת זוגית ומשפחתית ומדריכה מוסמכת, מטפלת cbt. מנהלת היחידה הטיפולית "מיכאל"- היחידה האקסטרנית של מרכזי החירום ילדים ונערות, נווה מיכאל, אמונה. מטפלת בקליניקה בקיבוץ מגידו, מרצה ומדריכה צוותי טיפול.

פרופסור ליה לוין

פרופסור ליה לוין

פרופסור ליה לוין חברת סגל בכירה בבית הספר לעבודה סוציאלית, אוניברסיטת תל-אביב. עבודתה עוסקת בתיאורטיזציה, במחקר וביישום של צדק חברתי, בפני עצמו ובדגש על חיבוריו עם צדק אפיסטמי וצדק אקולוגי-חברתי.

ד"ר לימור קרבונן

Field Clinical Application Specialist ב-IceCure Medical; בעלת MPH בניהול חירום ואסון.

ליר אלטר

ליר אלטר היא נינג'ה ברשתות חברתיות וחובבת גנגסטרים יהודייה. היא בוגרת מדעי המדינה ותקשורת באוניברסיטת תל אביב, וגם קיבלה תואר שני ביחסי ארה"ב-ישראל ויהדות אמריקה מאוניברסיטת חיפה במסגרת תוכנית רדורמן.גב' דנה קלימי עו"ס קלינית, מטפלת זוגית ומשפחתית ומדריכה מוסמכת, מטפלת cbt. מנהלת היחידה הטיפולית "מיכאל"- היחידה האקסטרנית של מרכזי החירום ילדים ונערות, נווה מיכאל, אמונה. מטפלת בקליניקה בקיבוץ מגידו, מרצה ומדריכה צוותי טיפול.

ד"א לירון עזרא

ד"ר לירון עזרא רופא כללי, מחלקת נשים ויולדות, מרכז רפואי קפלן

מוגישה האפי אינוסנט

למוגישה האפי אינוסנט תואר ראשון בלימודי פיתוח ותואר שני בבריאות הציבור. הוא אמן פעיל, העוסק בעיקר בקרמיקה. כיום, האפי מנהל יוזמת נוער לשגשוג אפריקה (YIPA). YIPA היא עמותה המקדמת העצמה באמצעות פיתוח מיומנויות, בניית יכולות קהילתיות, ניהול ושימור סביבתיים, תמיכה ב-OVC ועבודות רבות נוספות הקשורות לבריאות.

האפי עבד עם בריאות חברתית וקיימות סביבתית (SHES) כמפקח הסברה. הוא עסק בפעילויות תוכנית שונות כגון העצמת נשים, שימור הסביבה, תוכנית נוער ותוכנית OVC, אגודת חיסכון והלוואות בכפר, תוכנית בניית מיומנויות, אוריינות ילדים, תוכנית למניעת מחלות בבתי ספר ותוכנית הסברה לוואנים ניידים של HIV. הוא גם הדריך סטודנטים שהתמחו במוסדות אקדמיים שונים וסייע לרבים מהם ללמוד לתואר. הוא מתנדב בתוכנית Topaz Inspiration Connect באוגנדה.

גב' דנה קלימי עו"ס קלינית, מטפלת זוגית ומשפחתית ומדריכה מוסמכת, מטפלת cbt. מנהלת היחידה הטיפולית "מיכאל"- היחידה האקסטרנית של מרכזי החירום ילדים ונערות, נווה מיכאל, אמונה. מטפלת בקליניקה בקיבוץ מגידו, מרצה ומדריכה צוותי טיפול.

ג'רייס מונעם

מתמחה ברפואת משפחה, מכבי שירותי בריאות.

עו"ד ניקו מרקוס באוך

יו"ר לשעבר – טופז בינלאומי גרמניה.

נקאטו מרי גורט

נקאטו מרי גורט סיימה תואר ראשון באמנות ועיצוב תעשייתי מסחרי באוניברסיטת נקומבה. היא גם השלימה תואר שני עם התמחות במלאכת יד מולטימדיה באוניברסיטת קיאמבוגו. היא השתתפה במספר הכשרות וכנסים הקשורים לאמנויות ויזמות חברתית. לאחר התואר הראשון, מרי הייתה הבעלים והפעילה חנות קטנה שבה ייצרה ומכרה יצירות אמנות, כולל עבודות יד, חרוזים, שרשראות וציורים.

כיום היא מלמדת קורסי אמנות במוסדות להשכלה גבוהה, כולל האקדמיה הבינלאומית לאמנות ועיצוב נגנדה ובבית הספר לאמנות ועיצוב תעשייתי באוניברסיטת קמפלה. היא גם רכזת את טופז מירמבה, תוכנית סחר במזון באוגנדה הפועלת באקדמיה הבינלאומית לאמנות ועיצוב נגנדה (NIAAD). בזמן שהותה במירמבה, מרי מלמדת נשים עיצוב חרוזים, תכשיטים, סלים ושרשראות. מרי אחראית על הניהול היומיומי של מירמבה באוגנדה.

סרינה נלווגה

סרינה נלווגה היא מנהלת הכספים הראשית לשעבר של Milima Technologies Uganda, חברת אבטחת סייבר צומחת המתמקדת בבניית קהילות וארגונים חכמים בתחום הסייבר. עם רקע בהנדסת טקסטיל והנדסת גרירה, התשוקה של סרינה למימון וניהול הובילה אותה להמשיך ב-ACCA. היא עבדה כמנהלת פיתוח עסקי באותו ארגון והפגינה אינטליגנציה, יצירתיות ותרמה לצמיחה המהירה של ההכנסות השנתיות, שיפור תהליכים תפעוליים וסייעה לחברה להשיג נראות שוק במגזר ה-ICT באוגנדה.

סרינה מפעילה סוכנות שיווק בשם Trillion Ventures המציעה שירותי ייעוץ שיווקי ליזמים, חברות וארגונים בפרויקטים שונים, המסייעת ביישום האסטרטגיות תוך חיבורם לקהלי שוק חדשים. היא מקדישה את זמנה למפגשים עם צעירים ומעצימה אותם לקבל החלטות מושכלות בנוגע לחינוך, תעסוקה ויזמות. היא גם זוכת פרס מנהלת הכספים לשנת 2018 בקטגוריית SME – פרס שהכיר באיש פיננסים של חברה קטנה ובינונית שעבודתו הובילה לצמיחת החברה, באדיבות דלויט, בנק סטנביק ו-ACCA. סרינה מתנדבת בתוכנית Topaz Inspiration Connect באוגנדה.

עדי טננבאום

חוקרת פילוסופיה מערבית (MA, בדגש על אוטונומינ והחוויה הסובייקטיבית, האונ' העברית), מתרגלת ומדריכה לחשיבה ביקורתית ויצירתית ככלי לחיים, מאמנת אישית (אונ' בר אילן, NLP אדלר, 'פוקוסינג'), מורה לטאי צ'י, כותבת לגלובס, אמא לכלב גדול.

ענת לבנת

לענת היה תפקיד מכריע בקידום שוויון מגדרי בישראל; בסוף שנות ה-90 היא הייתה שותפה להקמת קואליציה לאומית שבסופו של דבר הובילה את הכנסת לחוקק חוק המחייב כל רשות מקומית למנות יועץ לקידום נשים, אשר ידווח ישירות לראש הרשות המקומית. בשנת 2010 היא הקימה את ארגון היועצים לקידום נשים ברשויות המקומיות. במקביל לכהן כיו"ר הארגון מאז 2014, ענת משמשת כסמנכ"לית מחלקת הספורט בעיריית בת ים ואחראית על יצירה והובלה של פרויקטים ספורטיביים חדשניים רבים, חלקם עוסקים במיוחד בהעצמת נשים. לאחר תואר שני בחינוך וניהול ספורט וניסיון של למעלה משלושה עשורים בפרויקטים חברתיים גלובליים ומקומיים, ענת לא מתכננת להפסיק: "אנחנו הנשים צריכות להבין שאין תקרה". 

ד"ר קיזיטו מריה קסולה

ד"ר קיזיטו מריה קסולה היא המנהלת המייסדת של NIAAD (2009), מוסד אמנות פרטי המציע תעודות ודיפלומות באמנות ועיצוב. קיזיטו משמש כיום כדיקן בית הספר לאמנות תעשייתית ואמנות יפה ע"ש מרגרט טרואל, באוניברסיטת מקררה. קיזיטו, בוגר אוניברסיטת מקררה, מחזיק בתואר דוקטור בתולדות האמנות ותואר שני בפיסול (אוניברסיטת מקררה) ותואר שני בציור ממכללת בורן לאמנות, באוניברסיטה הלאומית של אירלנד, גאלוויי. בין השנים 2010-2014, קיזיטו היה יו"ר המחלקה לאמנות יפה באוניברסיטת מקררה. קריירת ההוראה שלו משתרעת על פני למעלה מ-20 שנה. קיזיטו השתתף במספר תוכניות אמנים-שהייה ברחבי העולם. הוא חבר במספר מועצות חינוך והוא מייסד בית הספר היסודי דמבה במסאקה. הוא הציג בתערוכות רבות באפריקה, אירופה, צפון אמריקה וגם בישראל. משימתו היא לשנות את חייהם של בני נוער מוחלשים, אמהות חד הוריות וילדים באמצעות חינוך לאמנות ועיצוב.

קים יונגו

קים יונגו – קים במקור מדרום קוריאה. ככומר בכנסייה הפרסביטריאנית, הוא הגיע לישראל ללמוד עברית ותנ"ך בשנת 2008. במהלך חופשת הקיץ הוא מצא הזדמנויות התנדבות בישראל ושירת אנשים עם מוגבלויות במעון סן סימון בירושלים. לאחר מכן, כיוון חייו השתנו לחלוטין. הוא ייסד את AMIKO, ארגון ללא מטרות רווח בינלאומי בישראל, הוא משמש כנשיא ומנכ"ל, הוא מביא מתנדבים קוריאנים צעירים לתמוך בפעילויות התנדבותיות על ידי ביקור וסיוע במוסדות רווחה חברתית ולאנשים עם מוגבלויות, ילדים עם מוגבלויות שכליות, ילדים אוטיסטים וניצולי שואה. הוא משתף פעולה עם ארגונים שונים אחרים בישראל לביצוע פרויקטים רבים. מאז, הוא שולח מתנדבים הזקוקים למתנדבים עבור ארגונים שונים ומוביל ומנהל מתנדבים קוריאנים בישראל. הוא משפר את ההבנה של רווחה חברתית ותרבות ומחזק את היחסים בין ישראל לקוריאה. הוא בעל תואר ראשון בחינוך דתי (B.A) ותיאולוגיה (M.Div) בקוריאה, הוא למד לימודי שפה עברית ומנהיגות וניהול קהילתיים של עמותות (MSW) בבית הספר הבינלאומי רוטברג באוניברסיטה העברית בירושלים. הוא לומד גם תנ"ך והמזרח הקדום (MA) באוניברסיטה העברית בירושלים. הוא מלמד תנ"ך ומוביל את התפילה בכנסייה. סיילס אוקווירוות', סיילס, הוא כיום מנהל ברית עולם – טופז אוגנדה.

קיטו דריק וינטרגרין

קיטו (קמפלה) הוא בוגר בית הספר לאמנות תעשייתית ואמנות יפה ע"ש מרגרט טרואל באוניברסיטת מקררה בקמפלה, אוגנדה. כיום הוא ראש המחלקה לאמנות יפה בפועל באקדמיה הבינלאומית לאמנות ועיצוב נגנדה (NIAAD) בנמולנדה, אוגנדה, שם הוא גם מלמד עיצוב תקשורת חזותית ואריגה.

בשנת 2017 הצטרף קיטו לקבוצת העבודה של קמפלה של בית הספר Another Roadmap. הוא משתתף בפרויקט המחקר הבינלאומי השזור סיפורים של חינוך לאמנויות, במסגרתו הוא עובד כעת עם עמיתים וסטודנטים כדי לפתח ולבחון אסטרטגיות חדשות וחדשניות לשילוב ידע היסטורי ביקורתי בחינוך לאמנות ועיצוב עכשווי המבוסס על פרקטיקה.

קיטו הוא גם מנטור מקומי בקמפוס מזרח אפריקה של האקדמיה הבינלאומית Inspiration.

קרן ביתן שמש

קרן ביתן שמש בעשר השנים האחרונות קרן כיהנה כמנהלת המחלקה לאחריות חברתית, רווחת סטודנטים ותמיכה כלכלית במכללת שנקר לעיצוב, אמנות והנדסה ברמת גן. במסגרת תפקידה, קרן מקדמת ומנהלת למעלה מ-20 פרויקטים, תוכניות וקורסים אקדמיים המשלבים שיח אקדמי עם אחריות חברתית ומעורבות קהילתית. בין הפרויקטים הקהילתיים המובילים של שנקר בישראל נמנים "נוער שנקר" המקרב תלמידי תיכון לאמנות ועיצוב, ו"סטודנטים בפרדס כץ" המקדם דיור לסטודנטים בשכונות מוחלשות במטרה לתרום לקהילות אלו. לקרן שני תארים ראשון, בניהול ומדעי החברה ותואר שני במשפטים. כמו כן, היא בעלת דיפלומה ברפואה אלטרנטיבית ובטיפול. חלומה של קרן הוא ליצור גשרים וסינרגיה בין האקדמיה בעולמות העיצוב והאמנות לקהילות גיאו-חברתיות-כלכליות בישראל. "אני מאמינה שהשילוב של אמנות ומנהיגות יכול לעורר שינוי ולקדם רווחה חברתית". ברונו סרונקומה סיים תואר ראשון (B.A) (F.A), תואר שני (F.A) ותואר שני במדעי הרוח (PGDE) מאוניברסיטת מקררה. כיום הוא מרצה לקרמיקה במחלקה לאמנות תעשייתית ועיצוב יישומי באוניברסיטת מקררה. הוא היה מעורב במספר מחקרים ופרויקטים לקידום מלאכת יד, כולל פרויקט קטן בנושא מגדר ופיתוח (GAD), פרויקט אונסק"ו אמנים בפיתוח, פרויקט שיתוף פעולה של NORAD, פרויקטים של EPA ו-EAP של המועצה הבריטית, פרויקט הכשרת אמנות ברפואה עם אוניברסיטת פלורידה, ארה"ב ופרויקט פיתוח צוות ותכנית לימודים של חינוך לאמנות בנושא דה-קולוניזציה של NIAAD-IAE.

ראיף חמדאן

תעודה בחינוך ותהליכים יצירתיים
רכז חינוך ותרבות לשעבר
פעיל חברתי . עיתונאי
תחביבים לשיר ולנגן

עו"ד רחל אבינועם

עו"ד רחל אבינועם מומחית בדיני משפחה, למעלה מ-30 שנות ניסיון בעולם הגירושין.

ד"ר רעות הראל מירון

ד"ר רעות הראל, רופאה מתמחה בפנימית בבית חולים העמק בעפולה ואמא לשני ילדים, מנהלת בהתנדבות, יחד עם ד"ר שי פינטוב, את פרויקט "רפואה ישראלית על קו המשווה". בשנת 2013, יחד עם ארגון טופז, רעות ובעלה איתן, גם הוא רופא, הובילו את פתיחתו מחדש של הפרויקט הרפואי באוגנדה, אשר נסגר מספר שנים קודם לכן. בתחילת שנת 2014 יצאו איתן ורעות, יחד עם בנם הבכור, אז בן שנה, לשנת התנדבות בקיבוגה שבאוגנדה. במסגרת הפרויקט עבדו בני הזוג כמתנדבים יחידים במחוז כפרי מרוחק הסובל מעוני ומחסור אדיר בשירותים רפואיים. הם סייעו לעבודת בית החולים המחוזי, הקימו 'מרפאה ניידת' היוצאת למתן שירותי רפואה בכפרים מרוחקים והעבירו הכשרות לצוותים המקומיים. במהלך תקופת ההתנדבות ולאחריו פעלה רעות ביחד עם ארגון ברית עולם על מנת לייצר המשכיות לפרויקט. מאז חזרתה לארץ רעות מרכזת את הפרויקט בהתנדבות, ביחד עם צוות ברית עולם, ופועלת לפיתוח ויישום תכנית פעילות הפרויקט ויעדיו.

שי פרדו

שי פרדו הוא אמן רב-תחומי. הוא למד ציור במכון קלישר בתל אביב.

הציג עבודות בארץ ובחו"ל. שי הרצה ולימד אמנות וצילום במכון אבני, במכון לאמנות בבת ים, ובפרויקטים רבים אחרים.

הוא ייסד את הגלריה של המכון לאמנות בבת ים, והוא האוצר הראשי של הגלריה.

שיר אריאל אפרת

שיר מובילה חינוך קהילתי ותגובת חירום ב-IsraAID, ארגון הומניטרי בינלאומי. היא המייסדת של "משפחה – ילדי משפחות להט"ב+", קידום זכויות ונראות באמצעות בניית קהילה ומחקר. לשיר תואר M.A בפיתוח בינלאומי (גלוקאל) מהאוניברסיטה העברית ומתמחה בגישור בין מענה חירום לחוסן חברתי ארוך טווח.

ד"ר שרית בן דוד

גב' שרית בן דוד בעלת קליניקה פרטית ביבנה. עוסקת בטיפול אישי, זוגי, משפחתי והדרכת הורים. עובדת סוציאלית ( (M.S.W תואר ראשון ושני בעבודה סוציאלית מאוניברסיטת חיפה וירושלים, מטפלת זוגית ומשפחתית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לטיפול בחיי נישואין ובמשפחה, מנחת קבוצות טיפוליות ומאמנת אישית. כיום, עוסקת בטיפול אישי, זוגי משפחתי והדרכת הורים. בנוסף לקליניקה הפרטית בעלת ניסיון מהמגזר הציבורי בעבודה במרכז הורים וילדים כמטפלת משפחתית וזוגית. כמו כן בעלת ניסיון בעבודה עם מתבגרים, עבודה במערכות הבריאות בטיפול בחולים ובני משפחותיהם שהתמודדו עם מצבי משבר וחולי כרוניים, בעלת ניסיון בטיפול קבוצתי: קבוצת זוגות, קבוצות הורים, קבוצות דיאדיות. בקליניקה הפרטית מקבלת אנשים אשר מתמודדים עם קונפליקטים זוגיים, גירושין, משברי חיים, הדרכת הורים, קונפליקטים ביחסים עם משפחת המוצא. כמו כן טיפול פרטני במצבי דיכאון וחרדה.

תמר אלקובי

תמר אלקובי – מירמבה תמר אלקובי היא יזמית ויוצרת רב-תחומית המובילה תהליכים ארגוניים גלובליים, משלבת נקודות מבט הומניטריות עם פתרונות עסקיים מתקדמים. היא מקדמת יזמות, קיימות, העצמה נשית וחדשנות בפרויקטים אסטרטגיים של ארגונים וגופים. תמר לומדת תואר ראשון ביזמות ומנהל עסקים במרכז הבינתחומי הרצליה. היא עבדה באוגנדה, אוסטרליה ועוד.

תמר צירינסקי-מוזל

תמר היא יזמית חברתית ומנכ"לית Inspiration- Arts for Humanity. היא מובילה את התהליכים הארגוניים, משלבת נקודות מבט הומניטריות ואמנותיות, ומקדמת יזמות, קיימות, סולידריות נשית (ואנושית), העצמה וחדשנות בפרויקטים אסטרטגיים של הארגון. שותפותה ארוכת השנים עם ברית עולם-טופז החלה בשנת 2007, כאשר מועסקת כמנהלת הפיתוח שלה.

תמר היא דרמה/ביבליותרפיסטית מוסמכת עם ניסיון עשיר בניהול פרויקטים ושיווק. בעלת תואר ראשון בתיאטרון ובמדעי המדינה, תואר שני מאוניברסיטת לסלי בטיפול באמנות ותואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת חיפה. כדרמה וביבליותרפיסטית, השתתפה במשלחת הסיוע לגיאורגיה באוגוסט 2008. היא עבדה עם ילדים ונשים במסגרות טיפוליות וחינוכיות שונות לאורך השנים, בעיקר בבתי ספר, גני ילדים, משפחה במרכז חירום ועוד.

היא יצרה וניהלה תוכניות יצירה שונות לנוער ולנשים, ביניהן הפרויקט החברתי "טקסט וטקסטיל", "אינטליגנציה רגשית" ו"כוחן של המילים". היא עבדה הן עבור ארגונים לא ממשלתיים והן במגזר העסקי כמנהלת פרויקטים ושיווק, כולל 5 שנים בסוכנות B2B יצירתית ייחודית. תמר מאמינה נלהבת בתפקיד הקטליטי של אמנות ותרבות לחידוש החברה, ברמה האישית, הקהילתית והעולמית. היא מאמינה שאמנות על כל צורותיה היא גשר לנשמה והכלי המשמעותי ביותר לחיבור קהילות והסרת מחסומים.

טל אברמוביץ'

מנהל פרויקט "רדיו פוקוס"

טל אברמוביץ'

איש תקשורת, מרצה ואיש רדיו בעל ניסיון רב שנים בהוראה, ניהול שידורים, עריכה והפקת תוכן רדיופוני. הוא בעל תואר B.A בתקשורת מהמכללה האקדמית נתניה, וכן לימודי M.B.A בהתנהגות ארגונית, המשלבים בין הבנה מעמיקה של עולם התקשורת לבין ראייה ניהולית וארגונית רחבה.

 

לאורך השנים מילא שורה של תפקידים מרכזיים בתחום הרדיו והאקדמיה. בין השנים 2008–2011 שימש כמרצה למקצוע הרדיו בתוכניות ה־B.A וה־M.B.A במכללה האקדמית נתניה. קודם לכן ניהל את התוכניות והשידורים ברדיו "קול נתניה" 106FM, ובמסגרת תפקידיו השונים בתחנה עסק בניהול טראפיק, שידור, עריכת תוכן, עריכה מוזיקלית והפקה.

דילוג לתוכן